Ο δικηγόρος του «δράκου» του Αμαρουσίου καταγγέλλει: Ξέρω τι έχει υποστεί για να ομολογήσει τον φόνο της Αγραφιώτου - iefimerida.gr

Ο δικηγόρος του «δράκου» του Αμαρουσίου καταγγέλλει: Ξέρω τι έχει υποστεί για να ομολογήσει τον φόνο της Αγραφιώτου

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δικηγόρος του «δράκου» του Αμαρουσίου Δημήτρης Ράπτης άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά των αστυνομικών στον πελάτη του στα κρατητήρια.

Δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ξέρω τι έχει υποστεί το συγκεκριμένο άτομο μέσα στα κρατητήρια για να ομολογήσει, μένω εδώ».

Αναλυτικά όσα είπε στο «Ε»:

«Γιατί δόθηκε ο τίτλος στο συγκεκριμένο παιδί δεν μπορώ να καταλάβω. Σέβομαι τον πόνο την θλίψη που προκάλεσε στις γυναίκες. Ακόμη και ο πιο ψυχρός δολοφόνος έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Αν έχει ψυχολογικό πρόβλημα δεν πρέπει να εξεταστεί; Αν το μυαλό του ήταν θολωμένο δεν πρέπει να το ελέγξουμε; Αν ήταν νηφάλιος πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα από την οικογένεια του αν έχει προβλήματα.

Είναι εμμονικός, δεν εκδηλώνεται. Είναι λίγο ακαταλαβίστικος. Με αυτό που υπέστη στα κρατητήρια φοβήθηκα ότι κάποια στιγμή θα ομολογήσει. Χωρίς να γνωρίζει τι λέει... Ξέρω τι έχει υποστεί το συγκεκριμένο άτομο για να ομολογήσει. Μένω εδώ. Δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της Αγραφιώτου. Είμαι βέβαιος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δράκος Μαρούσι δικηγόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ