Κινέζος γκάνγκστερ έκανε προκλητικό χλιδάτο πάρτι μετά την αποφυλάκισή του -Τον συνέλαβαν ξανά - iefimerida.gr

Κινέζος γκάνγκστερ έκανε προκλητικό χλιδάτο πάρτι μετά την αποφυλάκισή του -Τον συνέλαβαν ξανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να βγει από το κελί και επέστρεψε ξανά στη φυλακή ένας Κινέζος γκάνγκστερ, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η συμμορία του το παράκαναν με την γιορτή «υποδοχής» του.

Ο Τσενγκ Γιουζέ έκανε... παρέλαση, με τα πρωτοπαλίκαρα του βγαίνοντας από τη φυλακή έπειτα από επτά χρόνια. Φορώντας μαύρα γυαλιά και λευκό πουκάμισο και παντελόνι, χαιρέτισε τα μέλη της συμμορίας του που περίμεναν απ' έξω, ενώ άρχισαν να «σκάνε» αμέτρητα πυροτεχνήματα, για να διώξουν την κακοτυχία του.

Τριγύρω του βάδιζε μία... τιμητική φρουρά 120 εύσωμων ανδρών, ενώ 20 Land Rover, 30 Mercedes και 6 Hummer περίμεναν να τους μεταφέρουν σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, όπου έγινε τεράστιο πάρτι με εκατοντάδες ανθρώπους.

Ομως, όταν αυτές οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο 52χρονος γκάνγκστερ βρέθηκε ξανά πίσω από τα σίδερα, με τις εξαγριωμένες αρχές να υπόσχονται ότι θα πατάξουν την «ανεξέλεγκτη αλαζονεία» της συμμορίας του, όπως αναφέρουν οι Global Times.

Ο Τσενγκ συνελήφθη τρεις ημέρες αργότερα για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση, γιατί δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η αλαζονεία των εγκληματιών.

Μαζί με τον 52χρονο συνελήφθησαν άλλα εννέα άτομα, ανάμεσά τους και η σύζυγός του.


Φωτογραφία: Global Times

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κινέζος γκάνγκστερ πάρτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ