Πέτρος Λαγούτης: Είμαι ευάλωτος στους πειρασμούς, το ομολογώ - iefimerida.gr

Πέτρος Λαγούτης: Είμαι ευάλωτος στους πειρασμούς, το ομολογώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει κρυφές πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο ηθοποιός, άνετος δέχτηκε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση των παρουσιαστών, ο οποίος μίλησε και για το εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια.

Οταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το πάθος του, κάτι το οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει παλαιότερα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε :

«Προσπαθώ να μένω μακριά από πειρασμούς γιατί είμαι ευάλωτος, ομολογώ. Όλα τα πάθη είναι και όμορφο να υπάρχουν στη ζωή μας, αρκεί να μην γίνονται αυτοκαταστροφικά. Αν μπορείς να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου, είναι ευτυχία. Αν δεν μπορείς καλύτερα να μένεις μακριά. Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά. Είμαι σε καλό δρόμο τώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζόγος ΛΑΓΟΥΤΗΣ Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ