Ο Πάου Γκασόλ σε δίλημμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες -Σκέφτεται να μην πάει λόγω ιού Ζίκα - iefimerida.gr

Ο Πάου Γκασόλ σε δίλημμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες -Σκέφτεται να μην πάει λόγω ιού Ζίκα

(AΠΕ/ EPA/ TANNEN MAURY)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ισπανός σταρ του μπάσκετ Πάου Γκασόλ προστέθηκε στη λίστα των αθλητών που παραδέχονται δημόσια ότι σκέφτονται να απέχουν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, λόγω του ιού Ζίκα.

«Δεν θα εκπλαγώ αν κάποιοι αθλητές αποφασίσουν να μην μετάσχουν στη διοργάνωση, για να μην ρισκάρουν τόσο τη δική τους υγεία, όσο και των οικογενειών του», δήλωσε ο Γκασόλ, σύμφωνα με το Associated Press.

«Το σκέφτομαι αν θα πάω ή όχι. Οπως κάθε άλλος αθλητής, ή πρόσωπο που εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει στο Ρίο, θα έπρεπε να το σκέφτεται», πρόσθεσε. Ο Ισπανός, κάτοχος δύο αργυρών Ολυμπιακών μεταλλίων, έγραψε άρθρο στην El Pais με τίτλο «Ολυμπιακό όνειρο ή ιατρικός εφιάλτης;».

«Επιστρέφοντας στην Ισπανία μετά από οχτώ μήνες στις ΗΠΑ, εντυπωσιάστηκα από το πόσοι λίγοι άνθρωποι στην Ευρώπη μιλούν για τον ιό Ζίκα και τις συνέπειές του», έγραψε ο Γκασόλ. «Από τις συζητήσεις μου τόσο με Αμερικανούς όσο και με Ισπανούς ειδικούς, το συμπέρασμά μου είναι ότι ο Ζίκα είναι πολύ μεγαλύτερη και σοβαρότερη απειλή από ό,τι πιστεύουμε», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ