Στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ ο Αρουαμπαρένα - iefimerida.gr

Στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ ο Αρουαμπαρένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και μετά την επαφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Φιλίπ Μοντανιέ στο Παρίσι, η Ενωση θα συζητήσει και με τον Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ (την σεζόν 2007/08) βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του προπονητή της ομάδας και για τον λόγο αυτό, λίγο μετά τις 14:30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα για να μιλήσει άμεσα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και μετά την επαφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Φιλίπ Μοντανιέ στο Παρίσι, η Ενωση θα συζητήσει και με τον Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ (την σεζόν 2007/08) βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του προπονητή της ομάδας και για τον λόγο αυτό, λίγο μετά τις 14:30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα για να μιλήσει άμεσα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πηγή βίντεο: enwsi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρουαμπαρενα αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ