Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα για τον Πέτριτς - Το ξεχωριστό «αντίο» του Παναθηναϊκού [βίντεο] - iefimerida.gr

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα για τον Πέτριτς - Το ξεχωριστό «αντίο» του Παναθηναϊκού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μλάντεν Πέτριτς αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού αφού στο τέλος της σεζόν, βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η ΠΑΕ, ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον Κροάτη, ο οποίος σε διάστημα τριών ετών σημείωσε 12 γκολ με το τριφύλλι.

Ο Πέτριτς αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, η ολοκλήρωση της οποίας τον βρήκε στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης αφού αποχαιρέτισε το κοινό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο φινάλε των πλέι-οφ και εν συνεχεία θα πει «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 35χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις Βασιλεία, Ντόρτμουντ, Αμβούργο και Φούλαμ, χρίστηκε 45 φορές διεθνής πετυχαίνοντας 13 γκολ με την εθνική Κροατίας. Είναι μάλιστα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της που έχει σημειώσει 4 γκολ σε ένα παιχνίδι. Ηταν για τα προκριματικά του EURO 2008 κόντρα στην Ανδόρρα.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ