Match ball για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ – Το 2-2 κυνηγά ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Match ball για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ – Το 2-2 κυνηγά ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα του 4ου τελικού της Α1 μπάσκετ των ανδρών έφτασε. Απόψε στις 19:30 (Novasports 2), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αναζητώντας τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

Κοσμοσυρροή αναμένεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να ενισχύσουν το τριφύλλι στην προσπάθειά του να φτάσει στην ισοφάριση αλλά και να αποχαιρετίσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο τελευταίο του παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο ΣΕΦ στο 3ο παιχνίδι με σκορ 77-72 όπου έκανε το 2-1 στη σειρά, έχει αποκτήσει και ψυχολογικό προβάδισμα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πέλμα στην τελευταία αναμέτρηση.

Από την πλευρά τους οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν με break μέσα στο ΣΕΦ, βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, θα επιδιώξουν να στείλουν τουλάχιστον τη σειρά και σε 5ο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΣΕΦ, αν χρειαστεί.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος, που διηύθυναν και τον πρώτο αγώνα της σειράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ