Προφυλακιστέος ο «δράκος» του Αμαρουσίου -Θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο «δράκος» του Αμαρουσίου -Θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Το δρόμο για το ψυχιατρείο του Κορυδαλλού θα πάρει αρχικά ο 30χρονος που κατηγορείτο για 6 επιθέσεις σε γυναίκες στο Μαρούσι μετά την σύντομη απολογία του στον ανακριτή, οπού φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του.
Ο κατηγορούμενος, μέσω του συνηγόρου του, Δημήτρη Ράπτη, ζήτησε «χίλια συγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων του, πλην όμως αρνήθηκε ότι σκοπός του ήταν να βιάσει τα θύματά του. Όπως φέρεται να είπε ήθελε μόνο να «μειώσει την γυναικεία υπόσταση» και αυτό, κατά το συνήγορό του, επειδή είχε πληγωθεί, μετά τη διάλυση μακροχρόνιας σχέσης που διατηρούσε με γυναικά η οποία και τον εκμεταλλεύτηκε αρπάζοντας του 15.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Ράπτης «η οικογένεια του κατηγορούμενου αλλά και ο ίδιος ο κατηγορούμενος ζητούν πραγματική συγνώμη, χίλιες φορές συγνώμη, από τις γυναίκες οι οποίες υπέστησαν τη δράση του». Ο ίδιος ανέφερε ότι ανέμενε την απόφασή της Δικαιοσύνης περί προφυλάκισης και άφησε αιχμές για τη στάση που τήρησαν τα ΜΜΕ χαρακτηρίζοντας τον εντολέα του ως «δράκο».

Ο συνήγορος ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια να συνδεθεί ο 30χρονος εντολέας του με τη δολοφονία της Ε. Αγραφιώτου, κάτι που δεν αποδυκνύεται όπως είπε, από κανένα στοιχείο. «Ο δράκος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας», τόνισε με αφορμή το γεγονός ότι ο δολοφόνος της άτυχης 69χρονης κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν είναι βιαστής», είπε ο συνήγορος του
«Δεν είναι ούτε δράκος, ούτε βιαστής. Είναι άρρωστος και διατάχθηκε από τον ανακριτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο Κορυδαλλό. Παράλληλα, ο ίδιος υπέβαλλε αίτημα για να ορίσει και δικό του ψυχίατρο. Ένας βιαστής δεν μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο δράσης. Έκανε ότι έκανε για να μειώσει το γυναικείο φύλο», είπε ο συνήγορος του.

Όπως διευκρίνισε ο εντολέας του προέρχεται από μια καλή οικογένεια αλλά όλα άλλαξαν στη ζωή του, όταν χώρισε από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με μια γυναίκα, η οποία «αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον παράτησε». Μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ο 30χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ