Η 42χρονη Κέιτ Μος βγαίνει με 18χρονo -Γιο οικογενειακού της φίλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 42χρονη Κέιτ Μος βγαίνει με 18χρονo -Γιο οικογενειακού της φίλου [εικόνες]

Φωτογραφία: The Coincidental Dandy/Flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σκηνή δεν είναι πρωτοφανής: Η 42χρονη Κέιτ Μος σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο με έναν νεαρό.

Μόνο που αυτός ο νεαρός δεν είναι ο 28χρονος φίλος της Νικολάι Βον Μπίσμαρκ, αλλά ένας άλλος, 18χρονος, γιος του καλού της φίλου και παραγωγού του Love Actually Ρίτσαρντ Κέρτις.

Ο 18χονος Τζέικ Κέρτις, το νέο αμόρε της Κέιτ Μος, όπως όλα δείχνουν, μετά το χωρισμό της με τον 28χρονο Νικολάι, είναι κατά δήλωσή του party animal με... ιδιαίτερες συνήθειες καθώς όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, κάποια εποχή για πρωινό έπινε αίμα αγελάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πέρυσι πήγαινε σχολείο, στο γνωστό St Paul’s του Λονδίνου.

Οταν δημοσιογράφοι ρώτησαν τον 18χρονο για τη φημολογούμενη σχέση του με το άλλοτε τοπ μόντελ εκείνος απάντησε με ένα «κανένα σχόλιο».

Η 42χρονη Κέιτ Μος βγαίνει με 18χρονo -Γιο οικογενειακού της φίλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O 18χρονος Τζέικ Κέρτις

Από την άλλη, άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του γνωστού τοπ μόντελ μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Ναι, είναι αλήθεια η Κέιτ και ο Νικολάι δεν είναι πια μαζί. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Μος απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της με τον Τζέικ. Από τότε που πάτησε τα 30 έχει ένα κόλλημα με τους νεότερους άνδρες. Είναι σαν να το κάνει για να παραμένει νέα και για να μην μετατραπεί σε εκκεντρική μεσήλικα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μος φίλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ