Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες]

Instagram @erica_davies
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν μερικά χρόνια, τα fashion brands εμπιστεύονταν διάσημα μοντέλα και πρωτοκλασάτες ηθοποιούς να διαφημίζουν τις καμπάνιες. Ετσι, έβλεπαν τις πωλήσεις τους να «πιάνουν κόκκινο».

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν.

Οι καταναλωτές και ειδικότερα οι γυναίκες εμπνέονται από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Και πού τα βρίσκουν... Μα φυσικά στο Instagram.

Αδύνατες, juicy, ψηλές ή κοντές, το κοινωνικό δίκτυο χωράει τους πάντες που έχουν γούστο και μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση.

Τα κορίτσια της Μόδας του Instagram είναι σαν όλες τις γυναίκες του κόσμου, μόνο που έχουν εκατοντάδες followers και κάνουν τη βιομηχανία να κινείται, δίνοντας άλλον αέρα.

Οι online εμπνευστές, αν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε με αυτόν τον τρόπο, άλλαξαν τον τρόπο που γίνονται οι αγορές αλλά και οι συζητήσεις για τη Μόδα.

Από τα κορίτσια της Μόδας του Instagram, που δεν είναι μετρημένα στα δάχτυλα, κάποια ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το άψογο στιλ τους.

Δεν είναι μόνο οι νεαρές fashion bloggers που κάνουν μόδα, αλλά και γυναίκες γύρω στα 40. Αυτές δείχνουν τον δρόμο στις γυναίκες της ηλικίας τους να είναι στιλάτες χωρίς κόπο.

Erica Davies @erica_davies

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ηλικία: 39

  • Στιλ: Προσεγμένο κάζουαλ

«Δούλεψα για 10 χρόνια ως συντάκτρια μόδας σε περιοδικά και εφημερίδες. Οταν έκανα το δεύτερό μου παιδί, ήθελα να μένω στο σπίτι. Ολοι μου οι φίλοι ήθελαν να μαθαίνουν τι φοράω, οπότε αποφάσισα να ξεκινήσω ένα μπλογκ και έναν λογαριασμό στο Instagram.

Στην αρχή απέφευγα να ποστάρω φωτογραφίες μου, ωστόσο, τώρα το κάνω συνέχεια. Δεν ανήκω στο Small και οι γυναίκες μπορούν να το δουν αυτό. Η αλήθεια είναι πως είμαι εθισμένη με το Instagram: Λατρεύω τον τρόπο που απευθύνεται στους ανθρώπους».

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Alyson Walsh @thatsnoymyage

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ηλικία: 51

  • Στιλ: Χαλαρή γοητεία

«Αφού εργάστηκα σε περιοδικά, άρχισα να κάνω διαλέξεις, πριν από 8 χρόνια. Μου ζήτησαν να διδάξω blogging, κάτι για το οποίο δεν είχα ιδέα, οπότε άρχισα να έχω το δικό μου μπλογκ.

Σύντομα εθίστηκα στο να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας από ομοϊδεάτισσες. Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει, είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για το πρόσωπο πίσω από τις λέξεις.

Μπήκα στον κόσμο του Instagram, πριν από 2 χρόνια, και αγάπησα πως μπορούσα να συνδυάσω τις λέξεις με την εικόνα. Παρόλο αυτά εξακολουθώ να λατρεύω να πηγαίνω στα μαγαζιά, τα οποία με εμπνέουν πάρα πολύ».

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Laura Fantacci @witblog

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ηλικία: 35

  • Στιλ: T-Shirt και μπλείζερ, pom-poms και γκλίτερ

«Ανακάλυψα το Instagram πριν από 2 χρόνια, μέσω της 20χρονης αδελφής μου. Δεν είχα ποτέ σχέση με τα social media, μιας και το έχω με τις λέξεις: Ετσι, δειλά-δειλά ξεκίνησα τον λογαριασμό μου.

Πάντα προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και να δίνω την πραγματική εικόνα της ζωής μου. Οταν εκθέτεις τον εαυτό σου, πρέπει να είσαι έτοιμος για τα αιχμηρά σχόλια, ωστόσο είναι ένας τέλειος τρόπος επικοινωνίας».

*Η Λάουρα γέννησε πριν λίγο καιρό, οπότε το Instagram της είναι σούπερ για τις γυναίκες που θέλουν να είναι στιλάτες και στην εγκυμοσύνη τους.

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Kat Farmer @doesmybumlook40

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Ηλικία: 43

  • Στιλ: Σύγχρονο κλασσικό

«Το μπλογκ και το Instagram μου αποτύπωνε το ταξίδι μου όσο πλησίαζα τα 40. Μου ήταν δύσκολο να βρω το στιλ, που με ευχαριστούσε -κάτι ούτε παρωχημένο ούτε κακό. Είμαι ενθουσιασμένη κάθε ημέρα, που δεν είμαι 30.

Προσπάθησα να κρατήσω κλασσικά outifits, με ένα fashion trend κάθε φορά. Τα midi φορέματα είναι ιδανικά με ankle boots ή σανδάλια gladiator. Προσθέτοντας ένα biker jacket και ένα ζευγάρι παπούτσια είμαι έτοιμη για το βράδυ».

Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Το στιλ της 40άρας -4 κορίτσια του Instagram δίνουν μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στυλ 40άρα instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ