Πήγαν τον «δράκο» του Αμαρουσίου στο γκαράζ που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου -Τι διαπίστωσε η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Πήγαν τον «δράκο» του Αμαρουσίου στο γκαράζ που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου -Τι διαπίστωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον «δράκο» του Αμαρουσίου, παρά το γεγονός ότι τα πρώτα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τη λήψη DNA από τα ρούχα της Αγραφιώτου δεν έδειξαν κάποια σύνδεση μεταξύ των δύο υποθέσεων. Εξάλλου, ο όγκος των ευρημάτων είναι τεράστιος και θα γίνουν και επαναληπτικές εργαστηριακές εξετάσεις.

Γι’ αυτό η αστυνομία, ακόμα, δεν αποκλείει τίποτα.

Το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί μετέφεραν τον δράκο του Αμαρουσίου στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου, με τις αρχές να τονίζουν πως έδειξε να μην γνωρίζει τον χώρο. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν εμφάνισε συμπτώματα σύγχυσης ή αναστάτωσης.

Οι μαρτυρίες-σοκ

Εν τω μεταξύ, στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Αττικής έχει μπει η μαρτυρία υπαλλήλου γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων, στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου όπου και διέμενε η Ελευθερία Αγραφιώτου και ήταν πελάτισσα του καταστήματος. Η συγκεκριμένη υπάλληλος φέρεται να είχε ακούσει κατά το πρόσφατο παρελθόν το θύμα, να μιλά στο κινητό της με άγνωστο πρόσωπο, λέγοντας σε έντονο ύφος και τόνο: «...να μου δώσεις τα χρήματα που μου χρωστάς. Ακούς τι σου λέω; Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί».

Μια ακόμη αποκαλυπτική μαρτυρία συγκλονίζει. Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ. Ο άνδρας κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ