Ο Σαββίδης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Εδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σαββίδης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Εδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, το οποίο τον φέρνει αγκαλιά με την 1η θέση στα πλέι-οφ και την έξοδο στο Champions League.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περίμενε υπομονετικά την αποστολή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να συγχαρεί έναν-έναν όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Βλάνταν Ιβιτς.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Δικεφάλου του βορρά, ο Σαββίδης περιμένει πως και πως να «κλειδώσει» την 1η θέση η ομάδα του, προκειμένου να ενισχύσει το σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότερο το φετινό καλοκαίρι, στη μάχη για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ αεροδρόμιο Ιβάν Σαββίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ