Απελευθέρωσαν τον Πουλίδο από τους απαγωγείς - Αίσιο τέλος για τον άσο του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Απελευθέρωσαν τον Πουλίδο από τους απαγωγείς - Αίσιο τέλος για τον άσο του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Μεξικό στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οι Αρχές κατάφεραν να απελευθερώσουν τον Άλαν Πουλίδο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ των τελευταίων ωρών με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε θύμα απαγωγής στη συνοικία Ciudad Victoria στο Μεξικό. Χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ακόμη ο ακριβής τρόπος, οι Αρχές του Μεξικού φέρεται να πήραν την απόφαση να εισβάλουν στο κρυσφύγετο των απαγωγέων και να ελευθέρωσαν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Η επιχείρηση έγινε στην περιοχήΤαμαουλίπας και κατά τη διάρκειά της φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ μικρο-τραυματισμό παρουσιάζεται να αποκόμισε και ο Πουλίδο.

Γι’ αυτό τον λόγο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με την υγεία του.

Απελευθέρωσαν τον Πουλίδο από τους απαγωγείς - Αίσιο τέλος για τον άσο του Ολυμπιακού | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλαν πουλιδο Μεξικό απαγωγείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ