Σοκ: Γάζωσαν 12 οπαδούς της Ρεάλ στο Ιράκ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ: Γάζωσαν 12 οπαδούς της Ρεάλ στο Ιράκ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 12 Ιρακινοί, οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου ενώ παρακολουθούσαν τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην ιρακινή πόλη, Μπαλάντ, είχε γίνει νέο τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους.

Οπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, 4 τρομοκράτες εισέβαλαν οπλισμένοι σε σύνδεσμο στην πόλη Μπαακούμπα, 60 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, την ώρα που ξεκινούσε η διαδικασία των πέναλντι στο τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο.

Οι δολοφόνοι, που έφεραν αυτόματα όπλα, άνοιξαν πυρ αδιακρίτως, σκοτώνοντας 12 άτομα – ηλικίας 18-30 ετών και τραυματίζοντας τουλάχιστον 8 σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές. Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία ωστόσο δεν υπάρχουν νέα για την κατάστασή τους. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι 4 και οι τραυματίες 5.

Οι δράστες διέφυγαν τη σκηνή και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει συλληφθεί από τον ιρακινό στρατό.

Μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαχητές του ISIS.

«Ο στρατός δίνει περιορισμένη πληροφόρηση. Είναι μια τραγική κατάσταση. Καταστρέφουν την χαρά όλων των οπαδών της Ρεάλ μια τέτοια ξεχωριστή νύχτα», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου.

Πηγή: futbol.as.com

Σοκ: Γάζωσαν 12 οπαδούς της Ρεάλ στο Ιράκ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σοκ: Γάζωσαν 12 οπαδούς της Ρεάλ στο Ιράκ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Εικόνα: Από το twitter, του ανταποκριτή του AFP Jean-Marc Mojon: Ιρακινοί οπαδοί της Ρεάλ, πανηγυρίζουν στο μοιραίο καφέ της πόλης Μπαλαντ όπου πριν 2 εβδομάδες έγινε η πρώτη τρομοκρατική επίθεση με 16 νεκρούς.

Σοκ: Γάζωσαν 12 οπαδούς της Ρεάλ στο Ιράκ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ