Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγαπημένο παιδί του Χόλιγουντ, λατρεμένος των μαμάδων, αγαπημένος των παιδιών, ο Τζόνι Ντεπ δείχνει να έχει χάσει τα πάντα την τελευταία εβδομάδα: διαζύγιο, διασυρμός, θάνατος της μητέρας του, όλα του έχουν συμβεί.

Παρασκευή 20 Μαΐου
Ο Ντεπ χάνει τη μητέρα του, την Μπέτι Σου Πάλμερ, 81 ετών. Αρρωστη από βαριά ασθένεια, η μητέρα του βρισκόταν στο νοσοκομείο από το 2012. Μητέρα και γιος είχαν πολύ καλή σχέση και είχαν πάει μαζί στα Οσκαρ το 2004.

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δευτέρα, 23 Μαΐου
Τρεις ημέρες μετά το θλιβερό γεγονός, η Αμπερ Χερντ κάνει αίτηση διαζυγίου για «αγεφύρωτες διαφορές». Η ερωτική τους ιστορία είχε ξεκινήσει στο πλατό της ταινίας «Rhum Express», το 2011, και ενώ ο Τζόνι Ντεπ ήταν ακόμη ζευγάρι με τη Βανέσα Παραντί.

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τρίτη 24 Μαΐου
Ορισμένα άτομα έχουν ανάγκη κάποιας αλλαγής στην εξωτερική εμφάνιση για να ξεχάσουν το παρελθόν ή μια πολύ δυσάρεστη στιγμή. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται να ανήκει και ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Η Αλίκη στην άλλη πλευρά του καθρέφτη» με το χειρότερο κούρεμα που έχει εμφανιστεί ποτέ.

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ίδιο εκείνο βράδυ, φιλάει τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμπελ στο στόμα, στο πλατό της εκπομπής του. Τα μίντια έχουν αρχίσει να τον κατασπαράζουν και κάνουν λόγο για βία στη σχέση του με την Αμπερ Χερντ. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η Αμπερ Χερντ έχει σχέση με τον Μπεν Αφλεκ, αλλά είναι μόνο φήμες.

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Παρασκευή 25 Μαΐου
Είναι η μέρα που γίνεται γνωστό ότι ο Τζόνι Ντεπ αρνείται να πληρώσει διατροφή στην Αμπερ Χερντ που του ζητάει 50.000 δολάρια τον μήνα. Το αποκαλυπτικό σάιτ ΤΜΖ αναφέρει ότι η ηθοποιός απαίτησε από τον Ντεπ να κάνει μαθήματα για να ελέγχει τον θυμό του.

Πέμπτη 26 Μαΐου

Τα αίτια διαζυγίου γίνονται συγκεκριμένα: η οικογένεια του Ντεπ μισούσε την Αμπερ Χερντ επειδή εκείνη φερόταν στον σύζυγό της «άθλια», σύμφωνα με το ΤΜΖ που αποκάλυψε τα πάντα για την υπόθεση. Τα αίματα άναψαν όταν η μητέρα του Τζόνι Ντεπ ήρθε να εγκατασταθεί στο σπίτι του ζευγαριού, λίγους μήνες νωρίτερα. Το σάιτ αποκαλύπτει ότι η μητέρα του σταρ σιχαινόταν τη Χερντ και έλεγε ότι ήταν «μια φρικτή γυναίκα που έμενε με τον Τζόνι μόνο για τα λεφτά του και για να κάνει τη δική της καριέρα».

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Παρασκευή 27 Μαΐου

Η μέρα που φέρνει άσχημα νέα στον Τζόνι Ντεπ. Ενας δικαστής του Λος Αντζελες δίνει εντολή και απαγορεύει στον Ντεπ να πλησιάζει την Αμπερ Χερντ σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Η όμορφη Χερντ πήγε στο δικαστήριο με μώλωπες στο πρόσωπο και δήλωσε ότι την έδερνε συχνά ο πρώην σύζυγός της. Η τελευταία του επίθεση έγινε λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν της πέταξε το κινητό στο πρόσωπο και την έπιασε από τα μαλλιά. Το σάιτ ΤΜΖ προσθέτει ότι ο Ντεπ προσπάθησε να την εξαγοράσει για να μη μιλήσει. Ο καβγάς ώθησε, πάντως, την καλλονή να ζητήσει διαζύγιο και οι εικόνες της χτυπημένης Χερντ κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Τι συμβαίνει στον Τζόνι Ντεπ –Η χειρότερη φάση της ζωής του [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Αλκοόλ, βία, ναρκωτικά

Λέξεις που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά για τον Τζόνι Ντεπ, εξαιτίας της αίτησης διαζυγίου. Καταστροφικές για την εικόνα του, τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο διάσημος σταρ θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί, πριν να είναι πολύ αργά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ χειρότερη φάση διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ