Αποθέωση στην πλατεία Θιμπέλες - «Κάηκε» η Μαδρίτη για το ευρωπαϊκό της Ρεάλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποθέωση στην πλατεία Θιμπέλες - «Κάηκε» η Μαδρίτη για το ευρωπαϊκό της Ρεάλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 19.550 οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι τυχεροί που βρήκαν ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό στο Μιλάνο. Ολοι οι υπόλοιποι όμως που έμειναν πίσω στη Μαδρίτη κατάφεραν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Champions League, μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ενώ η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία Θιμπέλες.

Οι γιγαντοοθόνες που είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου, έδωσαν τη δυνατότητα σε σχεδόν 60.000 οπαδούς της Ρεάλ να βρεθούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να παρακολουθήσουν από εκεί τον τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μάλιστα και αφού παρακολούθησαν την απονομή, χιλιάδες οπαδοί της «βασίλισσας» ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου στην πλατεία Θιμπέλες ενώ αποθεωτική υποδοχή περιμένει σήμερα το απόγευμα την αποστολή της Ρεάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ πανηγυρισμοί θιμπελες Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ