Μετανάστης επέζησε από ναυάγιο στη Μεσόγειο και πνίγηκε σε λίμνη στην Ιταλία - iefimerida.gr

Μετανάστης επέζησε από ναυάγιο στη Μεσόγειο και πνίγηκε σε λίμνη στην Ιταλία

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας νεαρός μετανάστης δεν κατάφερε να γνωρίσει την καλύτερη ζωή που ονειρευόταν, όταν άφησε την πατρίδα του για να έρθει στην Ευρώπη, παρότι κατάφερε να φτάσει μέχρι την Ιταλία.

Ο 24χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού επέζησε από ναυάγιο στη Μεσόγειο και πνίγηκε σε μια γαλήνια λίμνη της βόρειας Ιταλίας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Λεσίν Σανούν έμενε σ' ένα παλιό ξενοδοχείο, που έχει μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, κοντά στο Τορίνο.

Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η εφημερίδα La Stampa ανέφεραν ότι ο νεαρός έπεσε χθες στα παγωμένα νερά της λίμνης Σίριο, στην κοινότητα Τσιαβεράνο της περιοχής Πιεμόντε, και δεν ξαναβγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Η άψυχη σορός του ανασύρθηκε δύο ώρες αργότερα από δύτες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Είναι παράλογο. Ο άνθρωπος αυτός σώθηκε στη θάλασσα για να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο. Δεν βρίσκω λόγια», δήλωσε η Σιλβάνα Περόνε, η οποία διαχειρίζεται το κέντρο φιλοξενίας όπου ζούσε ο νεαρός μετανάστης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστης Λίμνη Μεσόγειος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ