Φονικές πλημμύρες στο Τέξας -Δυο νεκροί [βίντεο] - iefimerida.gr

Φονικές πλημμύρες στο Τέξας -Δυο νεκροί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώνονται στο Τέξας τα τελευταία 24ωρα με δυο ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλους τρεις να αγνοούνται όπως μεταδίδει το CNN.

Στο Brenham, ένα άτομο βρέθηκε νεκρό μέσα στο τροχόσπιτο του με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Angela Hahn να δηλώνει πως η πιθανή αιτία του θανάτου ήταν πνιγμός.

Φονικές πλημμύρες στο Τέξας -Δυο νεκροί [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ένα δεύτερο άτομο βρέθηκε νεκρό, πιθανόν από καρδιακή προσβολή, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα νερά δήλωσε η Hahn.

Παράλληλα 40 περίπου παιδιά στο Μπρέναμ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο σχολείο, καθώς τα λεωφορεία ήταν αδύνατο να κινηθούν, ενώ εγκυμονούσε και ο κίνδυνος ατυχήματος.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο προειδοποιούν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένονται σφοδρές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλοι και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει στους ποταμούς και στις λίμνες, καθώς είναι πολύ πιθανό να ξεχειλίσουν και να προκληθούν τεράστια προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter/ Joel Eisenbaum

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας κακοκαιρία πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ