ΝΔ: Τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας – Ποιοί εκλέχθηκαν - iefimerida.gr

ΝΔ: Τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας – Ποιοί εκλέχθηκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ και εξέλεξε τα οκτώ αιρετά μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Σε αυτήν δεδομένα βάση καταστατικού συμμετέχουν ο πρόεδρος, οι δύο αντιπρόεδροι, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο διευθυντής του κόμματος.

Σήμερα λοιπόν εξελέγησαν οι βουλευτές Ιωάννης Τραγάκης, Μαρία Σπυράκη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Βλάχος, ενώ εξωκοινοβουλευτικοί εξελέγησαν οι Σάκης Ιωαννίδης (117 ψήφοι), Στέφανος Σταμούλης (95), Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (94) και Δήμητρα Λυγούρα (93).

Να σημειωθεί ότι για τους κοινοβουλευτικούς δεν έγινε καταμέτρηση καθώς ήταν 4 υποψήφιοι για 4 θέσεις, ενώ το ψηφοδέλτιο ήταν ένα και πολυσυλλεκτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Εκτελεστική Γραμματεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ