Ο Καλαϊτζής «υποκλίνεται» στον Πρίντεζη για το ψυχικό του σθένος: Θέλω μόνο να τον αγκαλιάσω - iefimerida.gr

Ο Καλαϊτζής «υποκλίνεται» στον Πρίντεζη για το ψυχικό του σθένος: Θέλω μόνο να τον αγκαλιάσω

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Πρίντεζης και το ψυχικό σθένος που έδειξε, μπαίνοντας στο παρκέ για τους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ, ενώ πενθούσε την απώλεια του πατέρα του, τον έκανε αναμφισβήτητα το πρόσωπο αυτών των αναμετρήσεων.

Στον παίκτη του Ολυμπιακού «υποκλίθηκε» και ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος είχε βρεθεί στην ίδια άσχημη θέση, πριν από κάποια χρόνια. «Ημουν στο ΟΑΚΑ, στον δεύτερο τελικό και πίστευα ότι ο Γιώργος θα σερνόταν. Περίμενα να κάνει ένα καλό ματς την ημέρα που έχασε τον πατέρα του, γιατί το μυαλό θέλει να ξεφύγει και διότι δεν έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως την απώλεια. Μετά, έχοντας αντιληφθεί πώς έχει χάσει κομμάτι από τις ρίζες σου, νιώθεις κενό. Το μυαλό έχει αδειάσει αλλά ο Γιώργος ήταν απίστευτος και την Κυριακή. Εμεινα άφωνος», δήλωσε ο Καλαϊτζής στα «Νέα».

Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι ήθελε να κερδίσουν οι «πράσινοι» και ότι δεν πανηγύρισε το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό εκείνο το βράδυ. «Ομως, χάρηκα για τον Γιώργο γιατί μπορώ να αντιληφθώ τι βιώνει και είναι σπουδαίο αυτό που κάνει. Του βγάζω το καπέλο. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, όπως επίσης θέλω όταν τον δω να τον αγκαλιάσω και να μην πω τίποτα παραπάνω», συμπλήρωσε.

Εκείνος είχε βρεθεί στην ίδια θέση στις 6 Νοεμβρίου 2002. Τότε, είχε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας μάθει το ίδιο πρωί ότι η μητέρα του «έφυγε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ