Κουμουτσάκος: Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιωργο Κυρίτση, άσκησε μέσω twitter ο εκπρόσωπος του κόμματος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Επιμένει στο κήρυγμα του διχασμού, του φθόνου και του μίσους το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος, έχοντας αναρτήσει φωτογραφία του κ. Κυρίτση.

Κουμουτσάκος: Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 0

Απο την πλευρά του νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, κατηγόρησε τη ΝΔ, και τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, ότι προσπάθησε να διχάσει τον κόσμο με το να εκμεταλλευτεί πολιτικά το άρθρο του στην Αυγή, ενώ επιχείρησε να ταυτίσει το κίνημα «Μένουμε Ευρώπη» με τις πιο εύπορες τάξεις.

Για την συνάντηση Πούτιν-Μητσοτάκη

Παράλληλα ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στη συνάντηση του Ρώσου προέδρου Πούτιν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά,
«Ισχυρής σημειολογίας η εξαιρετική συνάντηση Βλαντιμίρ Πούτιν – Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν συνηθίζεται να συναντάται ο Ρώσος Πρόεδρος με Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Κουμουτσάκος: Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ