Κυρίτσης για Μάρδα: Τόσο κατάλαβε, τόσο είπε -Αμετανόητος για το άρθρο που προκάλεσε σάλο - iefimerida.gr

Κυρίτσης για Μάρδα: Τόσο κατάλαβε, τόσο είπε -Αμετανόητος για το άρθρο που προκάλεσε σάλο

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετακίνητος από την τοποθέτησή του, παρά τον σάλο που προκάλεσε αυτή, ότι η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να μετακυλήσει τα βάρη στους «Μένουμε Ευρώπη», εμφανίστηκε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Mega, δήλωσε ότι θα ξαναέγραφε το επίμαχο άρθρο, αλλά θα επεξηγούσε περισσότερο τη θέση του και επανέλαβε ότι αναφερόταν στην μετακύλιση των βαρών στους πιο εύπορους.

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Δημήτρη Μάρδα, ότι δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση, είπε: «Τόσο κατάλαβε ο κ. Μάρδας, τόσο είπε», ενώ αναφερόμενος στην επιστολή του βουλευτή της ΝΔ, κ. Καράογλου, με την οποία ζητεί την παραπομπή του στην επιτροπή Δεοντολογίας κάνοντας λόγο για επικίνδυνη συμπεριφορά που προσβάλει τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό, ο κ. Κυρίτσης σχολίασε: "O κ. Καράογλου είναι βουλευτής και ζητάει να παραπεμφθώ στην επιτροπή Δεοντολογίας για έκφραση γνώμης. Ωραίος βουλευτής".

Ακόμη, επικαλέστηκε εκ νέου αναφορά του προέδρου της ΝΔ ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευποροτέρων» και εξήγησε ότι «η πολιτική εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μετακύλιση ενός κομματιού του βάρους από τους ασθενέστερους στους ευπορότερους».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρχει αντιπαράθεση με αυτούς που ψήφισαν «Ναι» αλλά «υπάρχει η πάγια αντιπαράθεση στις κοινωνίες ανάμεσα στους φτωχούς και τους πλούσιους». «Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι ψήφισαν ''όχι'', πολλοί φτωχοί άνθρωποι-γιατί έτσι κατάλαβαν- ψήφισαν ''ναι'' .Το θέμα δεν είναι ποιος ψήφισε τι, αλλά η κατανομή των βαρών από τους φτωχούς στους πλούσιους», τόνισε.

«Υπάρχει κάποιος τρόπος η εφορία να βρει ποιος έχει ψηφίσει τι;», διερωτήθηκε και ερωτηθείς αν ήταν μια «λάθος γραφή ή κάτι το υπερβολικό» απάντησε αρνητικά, επαναλαμβάνοντας ότι «αν βάλουμε κάτω τα ποιοτικά στοιχεία της ψήφου και του δημοψηφίσματος θα δούμε ποιες ήταν οι επιλογές».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κυρίτσης Δημήτρης Μάρδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ