Ο Χρυσόγονος «αδειάζει» τον Κυρίτση: Οι Ελληνες δεν συνεισφέρουν ανάλογα με το τι ψήφισαν - iefimerida.gr

Ο Χρυσόγονος «αδειάζει» τον Κυρίτση: Οι Ελληνες δεν συνεισφέρουν ανάλογα με το τι ψήφισαν

(SOOC/ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για το άρθρο του Γιώργου Κυρίτση, που προκάλεσε σάλο, πήρε ο Κώστας Χρυσόγονος «αδειάζοντας» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι Ελληνες συνεισφέρουν στα βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και όχι με το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη, αναφερόμενος στο άρθρο του κ. Κυρίτση, στο οποίο ανέφερε ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Χρυσόγονος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, σημειώνοντας ότι το Σύνταγμα προβλέπει την ευνοϊκή μεταχείριση αυτών των περιοχών. Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κριθεί αντισυνταγματικός ο εν λόγω νόμος.

«Αν η Ελλάδα δημιουργήσει θέσεις εργασίας,το επόμενο διάστημα μπορούμε να μην εφαρμόσουμε τον κόφτη,να επανέλθουμε στις αγορές, και να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία την οποία έχουμε απολέσει από το 2010», τόνισε ακόμη.

Αναφερόμενος στο υπερ-ταμείο και τα 99 χρόνια εκχώρησης της περιουσίας σχολίασε «τα 99 χρόνια είναι σχετικά. Αν Ελλάδα γινόταν φυσιολογικό κράτος δεν θα εφαρμοστούν τα 99 χρόνια».

Τέλος- μιλώντας για το ζήτημα των πλαστών πτυχίων- σημείωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία υπερβάλλουσα ανοχή στην παραβατικότητα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ειδική ρύθμιση στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Χρυσόγονος Γιώργος Κυρίτσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ