Βραδινή συνάντηση Πούτιν με Κυριάκο Μητσοτάκη -Εκτός επίσημου προγράμματος - iefimerida.gr

Βραδινή συνάντηση Πούτιν με Κυριάκο Μητσοτάκη -Εκτός επίσημου προγράμματος

SOOC/Fotis Plegas G
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταμεσονύχτια συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, αντικείμενο της κατ' ιδίαν συζήτησης επρόκειτο να είναι oι διμερείς σχέσεις, οι γεωπολιτικές εξελίξεις, αλλά και το κυπριακό.

Επίσης οι δυο άνδρες επρόκειτο να συζητήσουν και για τις επενδύσεις με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον ρωσικών εταιριών να επενδύσουν στη χώρα μας.

Ειναι η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Πούτιν, η οποία ενδέχεται να επαναληφθεί στα μέσα Ιουνίου, αυτήν τη φορά στη Μόσχα, εφόσον τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ βρεθεί στην ρωσική πρωτεύουσα.

Η συνάντηση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την προσεχή Δευτέρα τετ α τετ με τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Παρότι δεν υπήρχε στο επίσημο πρόγραμμα του Πούτιν τέτοια συνάντηση – και παρά το γεγονός ότι ήρθε στην Αθήνα με καθυστέρηση μιας ώρας που πήγε πίσω όλο το πρόγραμμά του – ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, στο Καβούρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός, εκτός του Πρωθυπουργού, που συνάντησε στην Αθήνα ο Ρώσος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ