Τζένιφερ Ανιστον: Ράκος λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζένιφερ Ανιστον: Ράκος λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις μόλις μέρες πριν από την ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας της ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένιφερ Άνιστον στην Νέα Υόρκη.

Η 47χρονη ηθοποιός, εμφανώς καταβεβλημένη και θλιμμένη, έκανε βόλτες στους δρόμους της μεγαλούπολης έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της, Τζαστίν Θερού.

Τζένιφερ Ανιστον: Ράκος λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου η Τζένιφερ επισκέφτηκε την μητέρα της στο νοσοκομείο μόλις δυο εβδομάδες πριν από το θάνατό της. Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση των δυο γυναικών μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια σιωπής.

Η 47χρονη σταρ, της οποίας η τελευταία ταινία ήταν η «Mother's Day» είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που είχε απομακρυνθεί από την μητέρα της ήταν η σκληρή κριτική που της ασκούσε αλλά και η αδυναμία της να συγχωρεί.

«Δεν μπορούσε να συχωρέσει. Είχε μέσα της μνησικακία για πράγματα τα οποία εγώ έβρισκα ασήμαντα» είχε δηλώσει πέρυσι στο περιοδικό The Hollywood Reporter.

Η σχέση των δυο γυναικών χειροτέρεψε όταν η Dow έγραψε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε λεπτομέρειες από τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης της.

Πηγή: People

Πηγή φωτογραφίας: People/Sharpshooter Images/Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Άνιστον μητέρα Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ