Στην Wall Street Journal η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις ελληνικές τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Στην Wall Street Journal η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις ελληνικές τηλεοπτικές άδειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε για δημοσίευση στην εφημερίδα Wall Street Journal η ελληνική κυβέρνηση.

Την αγγελία ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter o υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Σε αυτή αναφέρεται ότι προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, αναφέρεται ο χρόνος διεξαγωγής του διαγωνισμού και η τιμή εκκίνησης.

Ενδεικτικά, το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού έχει ως εξής: Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στις 20 Μαΐου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής διαρκεί ως τις 4 Ιουλίου, η ανακοίνωση των προεπιλεγέντων θα γίνει στις 14 Ιουλίου, θα δοθεί προθεσμία για προδικαστικές προσφυγές ως τις 25 Ιουλίου και ως τις 2 Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο οριστικός κατάλογος των συμμετεχόντων. Επίσης ενδεικτικά, ο χρόνος διεξαγωγής της δημοπρασίας και η ανακοίνωση όσων κερδίσουν τις άδειες τοποθετείται πριν τα μέσα Αυγούστου. Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ελληνικές ή ξένες ανώνυμες εταιρείες, υπό σύσταση Α.Ε., κοινοπραξίες και υπό σύσταση κοινοπραξίες που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα των μέσων ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ