Παραλίγο να πέσει από την καρέκλα της on air η Μενεγάκη -Για μια ατάκα για σεξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραλίγο να πέσει από την καρέκλα της on air η Μενεγάκη -Για μια ατάκα για σεξ [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα παραλίγο να γινόταν η αιτία που θα έκανε την αγαπημένη παρουσιάστρια να πέσει από την καρέκλα.

Ωστόσο, τελευταία στιγμή κράτησε την ισορροπία της και αποτράπηκε το ατύχημα.

Ο καλός συνεργάτης της ωραίας Ελένης μίλησε για μια έρευνα που πραγματοποιήσε εταιρεία προφυλακτικών και μάλιστα με δείγμα 2.000 άτομα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως ο ίδιος είπε, δείχνουν ότι 1 στους 2 περιμένει πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές προκειμένου να βελτιώσει τη σεξουαλική του ζωή:

«Το 52% των ανθρώπων περιμένουν τις διακοπές τους για να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους... Όντως, Ελένη, τις διακοπές περιμένουμε μπας και...», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Και πρόσθεσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «...μπας και φέξει». Η ατάκα του Θοδωρή έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια και παραλίγο να πέσει από την καρέκλα.

Πηγή βίντεο: gossiptv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μενεγάκη ατάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ