Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα -Δεν είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου ο δολοφόνος της Αγραφιώτου - iefimerida.gr

Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα -Δεν είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου ο δολοφόνος της Αγραφιώτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικά είναι τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα για την ταυτοποίηση του φερόμενου «δράκου» του Αμαρουσίου με τον δολοφόνο της 69 Χρόνης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ανάλυση αποτυπωμάτων και DNA δεν φαίνεται να δικαιώνονται οι εκτιμήσεις για ταύτιση των υποθέσεων, όμως θ' ακολουθήσουν και συμπληρωματικές εξετάσεις μέχρι να εξαλειφθεί κάθε περιθώριο επιστημονικής συγκριτικής έρευνας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα κάνουν προσπάθεια σύγκρισης των παπουτσιών του δράκου με τα αποτυπώματα των παπουτσιών που βρέθηκαν στο χώρο της στυγερής δολοφονίας.

Να σημειωθεί ότι ο δράκος του Αμαρουσίου από την πρώτη στιγμή που εξετάστηκε έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στη δολοφονία, ενώ περιγράφει με λεπτομέρειες τους χώρους και τα γεγονότα στις απόπειρες βιασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ