Λούκας Γιώρκας: Ετσι φλέρταρα την Ελενα Ράπτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Λούκας Γιώρκας: Ετσι φλέρταρα την Ελενα Ράπτη [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής – σύντροφος της πανέμορφης πολιτικού της ΝΔ Έλενας Ράπτη.

Ο Λόυκας Γιώρκας δεν απέφυγε καμία ερώτηση του παρουσιαστή και δεν φοβήθηκε ακόμη και να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε την μετέπειτα αγαπημένη του.

Οπως ο ίδιος είπε το φλερτ του ήταν κάπως επιθετικό...

«Ήταν λίγο μυστήρια η κατάσταση... Η αλήθεια είναι ότι με την 'Ελενα είχαμε μιλήσει ένα χρόνο πριν, σε μία καφετέρια. Επειδή έχω κοινωνικές ανησυχίες, βρήκα έναν πολιτικό μπροστά μου, να του τα πω. Έμμεσα τη φλέρταρα. Αλλά η φάση δεν πήγε όπως τη σκεφτόμουνα, οπότε κάναμε ένα χρόνο να ξαναμιλήσουμε! Ήμουν λίγο ακραίος, με αυτό το παιδί δεν βγάζω άρκρη», είπε ο γνωστός τραγουδιστής-σύντροφος της Έλενας Ράπτη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε επίσης τον όμορφο τραγουσιστή αν ενοχλείται από τους παπαράτσι που συνεχώς τους κυνηγούν προκειμένου να αποθανατίσουν στιγμές από τη ζωή του ζευγαριού: «Δεν με αφορούν τα παπαράτσι! Ποτέ μου δεν τα προκάλεσα, ποτέ μου δεν τα παρατήρησα. Και, για να είμαι ειλικρινής, σέβομαι και κατανοώ τη δουλειά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, αλλά δεν συμμετέχω οικειοθελώς σε αυτό».

Πηγή βίντεο: gossiptv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράπτη έρωτας ΓΙΩΡΚΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ