Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πρίντεζης - Εκτός μάχης για 10 ημέρες - iefimerida.gr

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πρίντεζης - Εκτός μάχης για 10 ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Γιώργος Πρίντεζης, έδειξε τελικά πως η κατάσταση του τραυματισμού του δεν ήταν τόσο σοβαρή. Χάνει τον 4ο τελικό, όχι όμως και το Προολυμπιακό τουρνουά.

Μερική θλάση πελματιαία απονεύρωσης με οίδημα έχει υποστεί ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος χάνει σίγουρα τον 4ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ενώ δεν αποκλείεται να απουσιάσει και από το 5ο παιχνίδι, αν η σειρά επιστρέψει στο ΣΕΦ.

Το θετικό των εξετάσεων ήταν πως δεν υπάρχει ρήξη, αλλά μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα, κάτι για το οποίο απαιτείται θεραπεία και ξεκούραση για τουλάχιστον δέκα μέρες. Η λογική επιβάλλει να χάσει και τον πέμπτο τελικό, εφόσον υπάρξει τέτοιος, ωστόσο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί.

Όσο για την Εθνική και το Προολυμπιακό, αναμένεται να υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασής του αφού δεν αποκλείεται να χρειαστεί ξεκούραση φέτος το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ