Υπέγραψε ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ - 60 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπέγραψε ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ - 60 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από δύο ημέρες αδιάκοπων διαπραγματεύσεων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζοσέ Μουρίνιο, βρήκαν λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των χορηγών και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, θα εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα δίνει και όλες τις λεπτομέρειες.

Η εταιρεία αυτοκινήτων Jaguar ήταν αυτή που προέβαλε τις μεγαλύτερες αντιστάσεις αφού είχε προσωπικό συμβόλαιο με τον Πορτογάλο ενώ η Γιουνάιτεντ είχε βασικό χορηγό την Chevrolet. Τελικά, οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρήκαν τη λύση, με την Jaguar να τουιτάρει ένα καυστικό σχόλιο, λίγο πριν ο Μουρίνιο εμφανιστεί με το καινούριο του Hugo Boss κοστούμι, κρατώντας ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί στο χέρι.

Υπέγραψε ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ - 60 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο αγγλικός Τύπος ανέφερε πως ο Μουρίνιο κυκλοφόρησε στους δρόμους του Λονδίνου με αυτή την αμφίεση γιατί μόλις είχε βγάλει τις πρώτες φωτογραφίες του ως προπονητής της Γιουνάιτεντ ενώ το μπουκάλι κρασί είναι κάτι σαν έθιμο για κάθε νέα πρόσληψη προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Λίγο αργότερα μάλιστα έγιναν γνωστές και κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Ο Μουρίνιο θα εισπράττει 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ενώ το μπάτζετ μεταγραφών για το φετινό καλοκαίρι εκτοξεύεται στα 260 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ