Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κώστας Γιαννίκος - iefimerida.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κώστας Γιαννίκος

Alter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος του Alter και εκδότης της εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή», κ. Κώστας Γιαννίκο, με μόνο περιορισμό την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο κ. Γιαννίκος έφτασε το μεσημέρι στο γραφείο του 10ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί, καθώς είχε συλληφθεί για χρέη ύψους 1,2 εκ. ευρώ που αφορούν μη καταβολή ΦΠΑ από την εταιρεία «Ελεύθερη Τηλεόραση», ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού Alter, για την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννίκος, που εκτός του Alter είναι ιδιοκτήτης θεάτρων, ραδιοφωνικών σταθμών και δισκογραφικών εταιρειών, συνελήφθη την Δευτέρα επ' αυτοφώρω και οδηγήθηκε χτες στον ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο συνήγορος του κ. Γιαννίκου υποστηρίζει ότι υπάρχει αναστολή κάθε διωκτικού μέτρου σε βάρος του πελάτη του, καθώς το Alter έχει ενταχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα από τον περασμένο Αύγουστο και τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Γιαννίκου είναι δεσμευμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ