Ο Κώστας Κόκλας πήρε εξιτήριο -Τι είπε στους δημοσιογράφος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Κόκλας πήρε εξιτήριο -Τι είπε στους δημοσιογράφος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε κατά την έξοδο του από νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη, ο ηθοποιός, Κώστας Κόκλας.

Η περιπέτεια της υγείας του ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στην οποία πρωταγωνιστεί την περασμένη Κυριακή.

Την Πέμπτη ο Κώστας Κόκλας πήρε εξιτήριο έχοντας στο πλευρό του την αδερφή του Αλίκη, αλλά και στενούς φίλους και συνεργάτες.

«Να ‘στε καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Εντάξει όλα πήγαν καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν ημέρες ξεκούρασης. Έτυχε να είναι και μετά από όλη τη χειμωνιάτικη σεζόν αυτό. Εντάξει από δω και πέρα έχω ξεκούραση με δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε ο Κώστας Κόκλας στις κάμερες που τον υποδέχθηκαν.

«Ήταν κάτι ξαφνικό. Ευτυχώς ήταν πάρα πολύ κοντά (οι συνεργάτες μου), ήταν κάτι που πέρασε κι ευτυχώς είναι όλα καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Κόκλας έμφραγμα Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ