Ούτε ο Καρατζαφέρης υπογράφει αν δεν υπογράψει ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Ούτε ο Καρατζαφέρης υπογράφει αν δεν υπογράψει ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης υποστήριξε σε συνέντευξη του πως δε θα υπογράψει γραπτές εγγυήσεις που ζητούν οι Βρυξέλλες αν δεν υπογράψει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν μπορώ να αδειάσω έναν παρτενέρ μου στην κυβέρνηση. Eάν ο Σαμαράς δεν υπογράψει, δεν θα υπογράψω ούτε εγώ» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,89 FM.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πως θα δώσει τη δική του απάντηση στους εταίρους, μέσω του άρθρου που θα δημοσιεύσει το Σάββατο η εφημερίδα του κόμματός του, επειδή δεν θέλει να στείλει επιστολή.

«Εγώ από πλευράς χαρακτήρα δεν μπορώ να υπογράψω ένα χαρτί. Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να σας στείλω το άρθρο μου στην κομματική μου εφημερίδα. Με σας απευθείας αλληλογραφία δεν θα κάνω» είπε ότι ανέφερε στους επικεφαλής της Τρόικας, στη συνάντηση που είχε μαζί τους την Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ