Τηλεφωνική επικοινωνία Σταύρου Θεοδωράκη-Πιέρ Μοσκοβισί - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Σταύρου Θεοδωράκη-Πιέρ Μοσκοβισί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν επιστρέψει από τις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε τηλεφωνικά με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης συζήτησε με τον Ευρωπαίο επίτροπο τη συμφωνία του Eurogroup και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή η συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Μοσκοβισί, αναφέρει το Ποτάμι, ζήτησε την άποψη του κ. Θεοδωράκη για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το νέο πρόγραμμα στους Έλληνες πολίτες και αναφέρθηκε στα θετικά σημεία του, όπως είναι οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στο άνοιγμα της αγοράς και θα κάνουν ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγησε ότι τα εισπρακτικά μέτρα είναι αυτά που εφαρμόζονται αμέσως, ενώ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.
Οι δύο άντρες συμφώνησαν πως η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει επενδύσεις γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ