Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με φόντο το Champions League - Συνεχίζεται η μάχη των πλέι-οφ - iefimerida.gr

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με φόντο το Champions League - Συνεχίζεται η μάχη των πλέι-οφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε διεξάγεται η 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με την ΑΕΚ να αναζητά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού προκειμένου να μην χάσει περισσότερο έδαφος στη μάχη για την πρωτιά.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (20:30, NovaSports1) λίγες ημέρες μετά τη νίκη των πράσινων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με σκορ 3-0. Το τριφύλλι, μετά την πρώτη του νίκη στο μίνι-πρωτάθλημα, βρέθηκε στην κορυφή όπου και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ, έχοντας την ΑΕΚ σε απόσταση δύο βαθμών.

Αυτό σημαίνει πως σε ενδεχόμενη νίκη σήμερα, βγάζει ουσιαστικά νοκ-άουτ έναν βασικό διεκδικητή της πρώτης θέσης όμως σε περίπτωση ήττας, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο. Στην Ένωση φυσικά δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται για νέο αρνητικό αποτέλεσμα αφού αυτό θα σημαίνει πως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Στο αγωνιστικό, επιστρέφει ο Μπαρμπόσα από τιμωρία ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Σουκουλίνι. Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Τελάντερ, Λαγός και Πράνιτς.

Πιθανές Συνθέσεις
ΑΕΚ: Ανέστης - Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Γκάλο - Σιμόες, Γιόχανσον - Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης – Τζιμπούρ
Παναθηναϊκός: Στιλ - Νάνο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Μέστο - Ζέκα, Κουτρουμπής, Λοντ, Βιγιαφάνιες - Λέτο, Μπεργκ

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (18:15, Novasports2) όπου θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του. Οι Θεσσαλονικείς πήραν σπουδαία νίκη στη Νέα Σμύρνη με σκορ 2-0 και κρατούν σφιχτά την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Αν μάλιστα σήμερα πάρουν μια ακόμη νίκη, τότε οι πιθανότητες για επίτευξη του στόχου θα αυξηθούν.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι-οφ. Σήμερα μάλιστα ο Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες αφού δεν θα αγωνιστούν οι Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Καραμάνος,Βλάχος, Οικονόμου, Μπακασέτας και Διούδης.

Πιθανές Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος - Λέοβατς, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κίτσιου - Τζιόλης, Τσίμιροτ - Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες - Αθανασιάδης
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος - Τασουλής, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας - Σιώπης, Κόρμπος - Μασούρας, Βιγιάλμπα, Καθάριος - Μπαργκάν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ