Σταθάκης: Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ιδιωτικοποίηση για ΔΕΗ, νερά και αστικές συγκοινωνίες - iefimerida.gr

Σταθάκης: Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ιδιωτικοποίηση για ΔΕΗ, νερά και αστικές συγκοινωνίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει παραχώρηση ή ιδιωτικοποιήση εταιριών ύδρευσης, ΔΕΗ και αστικών συγκοινωνιών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Σταθάκης αναφερόμενος στα ζητήματα που εγείρουν οι εταίροι σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αποσαφήνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει παραχώρηση ή ιδιωτικοποίηση των δημοσίων εταιριών ύδρευσης, της ΔΕΗ και των αστικών συγκοινωνιών.

Ειδικότερα για το νερό, είπε ότι υπάρχει σχετική προστατευτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ενώ η ΔΕΗ καλύπτεται από πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης. Σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποιήση του Ελληνικού διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ