Επιμένει η Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα – Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Επιμένει η Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα – Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την Πόρτο να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Μάρκο Σίλβα όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού, δεσμεύεται τόσο με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους όσο και με υψηλές ρήτρες.

Τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων στην Πορτογαλία, το ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και οι κορυφαίες ιστοσελίδες της χώρας, αναφέρουν διαρκώς πως νούμερο ένα στόχος της Πόρτο για την τεχνική της ηγεσία, είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ωστόσο αυτό απέχει αρκετά από το να επιστρέψει τελικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, στη χώρα του. Η Πόρτο αναζητεί εδώ και μερικές εβδομάδες, τον προπονητή που θα την οδηγήσει ξανά στους τίτλους. Το όνομα του Σίλβα έπαιζε στο ρεπορτάζ των «δράκων» και τον περασμένο Ιανουάριο με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να διαψεύδει κατά καιρούς, τα όποια δημοσιεύματα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Στις αρχές της εβδομάδας, από τον Ολυμπιακό πήραν ξανά θέση και ξεκαθάριζαν πως ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και με αυτόν θα ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν. Ομως οι Πορτογάλοι παρά το γεγονός αυτό ανέφεραν ξανά, πως η Πόρτο είναι διατεθειμένη να καλύψει τόσο τη ρήτρα που ζητούν οι ερυθρόλευκοι, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, όσο και αυτή που έχει υπογράψει ο προπονητής με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όταν έφυγε από τη χώρα του, ύψους σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Πάντως, είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα δεν θα κρατήσει τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες το χτίσιμο της επόμενης σεζόν. Αλλωστε καθαρά δικό του απόκτημα ήταν και ο Φιγκέιρας, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Πόρτο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ