Διαζύγιο-βόμβα Αμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ -Στα μαχαίρια για 400 εκατ. - iefimerida.gr

Διαζύγιο-βόμβα Αμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ -Στα μαχαίρια για 400 εκατ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κλαμπ των εργένηδων του Χόλιγουντ φαίνεται ότι μπήκε ξανά ο Τζόνι Ντεπ, καθώς, κατά πληροφορίες, η Αμπερ Χερντ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η όμορφη ηθοποιός, έναν χρόνο μετά το γάμο της με τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές».

Διαζύγιο-βόμβα Αμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ -Στα μαχαίρια για 400 εκατ. | iefimerida.gr 0

Στο μάτι, μάλιστα, φαίνεται να έχει βάλει η Άμπερ την περιουσία του διάσημου ηθοποιού που ανέρχεται στα 430 εκατ. δολάρια, συν το ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες.

Ο ίδιος προσέλαβε κακήν κακώς μία από τις καλύτερες δικηγόρους των super star, η οποία είχε αναλάβει την Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ και Μαρία Σρίβερ, ζητώντας από το δικαστήριο να απορρίψει την αίτηση για διατροφή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να μην είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ξένες πηγές αναφέρουν πως το γεγονός αυτό, έρχεται λίγες μέρες μετά από το θάνατο της μητέρα τους Τζόνι Ντεπ, η οποία υπέφερε από μακροχρόνια αρρώστια.

Αν και το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί μαζί από τον Απρίλιο, δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια φήμη περί χωρισμού. Τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στην Αυστραλία όπου παρέστησαν σε δίκη για τα δύο σκυλάκια τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2011 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary» και έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ο ηθοποιός παράτησε για χάρη της Άμπερ Χέρτ την Βανέσα Παραντί με την οποία έχει δυο παιδιά.

Διαζύγιο-βόμβα Αμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ -Στα μαχαίρια για 400 εκατ. | iefimerida.gr 1

Ο Ντεπ είχε παντρευτεί επίσης με την Λόρι Αννι Άλισον και ο γάμος τους κράτησε μόνο δύο χρόνια, αφού χώρισαν το 1985. Επίσης αξέχαστη είναι και η μακροχρόνια σχέση του με την Κέιτ Μος αλλά και ο γάμος του με την γαλλίδα τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί. Ανερχόμενο αστέρι είναι η κόρη του Λίλι Ρόουζ, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Παραντί.

Aπό την άλλη, η Άμπερ, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι by-sexual, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την φωτογράφο Τασία Βαν Ρεε.

Φωτογραφίες: Johnny Depp official, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ Amber Heard διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ