Παπανδρέου χωρίς ...μουστάκι: Θα βγω ξανά μπροστά, σας χρειάζομαι όλους - iefimerida.gr

Παπανδρέου χωρίς ...μουστάκι: Θα βγω ξανά μπροστά, σας χρειάζομαι όλους

(φωτογραφίες: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη ανοικτή πολιτική συγκέντρωση του κόμματος του εδώ και αρκετό καιρό, στην Πάτρα, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε την πόρτα στον εν εξελίξει διάλογο μεταξύ των διαφόρων κομμάτων της κεντροαριστερά, δηλώνοντας ότι στις επόμενες εκλογές, θα κατέλθει με το ψηφοδέλτιο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Υπό την παρουσία αρκετών φίλων και ψηφοφόρων του, ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς μουστάκι, δήλωσε από τον πολυχώρο «Πολιτεία» χαρακτηριστικά «Εγώ δεν ντρέπομαι να πω, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όταν αναφέρομαι στην κυβέρνηση του 2009-2011, άλλοι ξεχνάνε τον Πρωθυπουργό της», μια προφανής αιχμή προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Παπανδρέου χωρίς ...μουστάκι: Θα βγω ξανά μπροστά, σας χρειάζομαι όλους | iefimerida.gr 0


Ο κ. Παπανδρέου επίσης αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως πρωθυπουργός και την έντονη κριτική που ασκήθηκε στο πρόσωπο του για αυτήν του τη θητεία λέγοντας, «Με είπαν Πινοσέτ, Τσολάκογλου, ντήλερ διεθνών κερδοσκόπων, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν».

Παπανδρέου χωρίς ...μουστάκι: Θα βγω ξανά μπροστά, σας χρειάζομαι όλους | iefimerida.gr 1


Ο πρώην πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε επίσης της κυβέρνησης του υποστηρίζοντας ότι «Κυβέρνηση με πάθος για αλλαγές ζήσαμε μόνο την περίοδο 2009-201» και προσθέτοντας μια λίστα από μεταρρυθμίσεις που πραγματοποίησε, όπως τη Διαύγεια, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον νόμο για τα πανεπιστήμια, την κοινωφελή εργασία και τον Καλλικράτη.

Παπανδρέου χωρίς ...μουστάκι: Θα βγω ξανά μπροστά, σας χρειάζομαι όλους | iefimerida.gr 2


Ο κ. Παπανδρέου κατέληξε στο συμπέρασμα της ανάγκης σύνταξης ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης, πέρα και πάνω από τα μνημόνια, που θα μας «βοηθήσει να σταθούμε στα δικά μας πόδια».

Παπανδρέου χωρίς ...μουστάκι: Θα βγω ξανά μπροστά, σας χρειάζομαι όλους | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ