Η φέτα της ΔΕΛΤΑ στην κορυφή για 3η σερί χρονιά - iefimerida.gr

Η φέτα της ΔΕΛΤΑ στην κορυφή για 3η σερί χρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φέτα ΔΕΛΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ έλαβε την κορυφαία διάκριση, το Κρυστάλλινο Βραβείο –Crystal Award- από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi, International Taste & Quality Institute).

Η διάκριση αυτή, που αναγνωρίζει τη φέτα ΔΕΛΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ως την κορυφαία φέτα σε διεθνές επίπεδο, ήρθε ως αποτέλεσμα της βράβευσής της, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το Superior Taste Award 2016 με 3 Χρυσά Αστέρια.

Κορυφαίοι Σεφ και Γευσιγνώστες που αποτελούν την κριτική επιτροπή του θεσμού, ξεχωρίζουν και βραβεύουν την ποιότητα και τη γεύση τροφίμων από όλο τον κόσμο.

Η φέτα σε άλμη ΜΙΚΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ της ΔΕΛΤΑ είναι το μόνο ελληνικό τυροκομικό προϊόν που λαμβάνει αυτή τη διάκριση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εξαιρετική ποιότητα και διαχρονική σταθερότητα στη γεύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέλτα φέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ