Super League: Δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής, κανονικά την Κυριακή το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Super League: Δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής, κανονικά την Κυριακή το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιθανότητα αλλαγής του Κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αποκλείστηκε από την Super League.

Και αυτό διότι την ίδια ημέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί ο 4ος τελικός του μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο «συνάντησης» οπαδών της Ενωσης και του «τριφυλλιού».
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναβολής για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Θα τιναχθούν τα πλέι-οφ στον αέρα», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής και συνεχίζουν «Η Λίγκα είναι υποχρεωμένη μέχρι την 1η Ιουνίου να δηλώσει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παραμένουμε κάθετοι ότι δεν αλλάζει το πρόγραμμα».

Ετσι, το πιθανότερο είναι να υπάρξει αλλαγή στην ώρα, με το ποδοσφαιρικό ματς να ξεκινά στις 16:00 και το μπασκετικό ντέρμπι στις 20:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Super League ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ