ΝΔ για Eurogroup: Ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης - iefimerida.gr

ΝΔ για Eurogroup: Ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης

(EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης χαρακτηρίζει η ΝΔ το αποτέλεσμα του Eurogroup επισημαίνοντας ότι η χώρα παραμένει χωρίς προοπτική ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, «η κυβέρνηση είχε να επιλέξει ανάμεσα στην ταπεινωτική συνθηκολόγηση και την καταστροφική ρήξη με την Ευρώπη. Τελικά επέλεξε το πρώτο».

Οπως σημείωσε μάλιστα ο κ. Κουμουτσάκος παρά την προπαγάνδα τεχνητής ευφορίας από την κυβέρνηση, δεδομένος είναι ο τυφώνας φόρων και η υποθήκευση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η χώρα παραμένει χωρίς προοπτική ανάπτυξης. Πληρώνουμε τώρα πολύ ακριβά κάτι αβέβαιο για το μέλλον».

Με όσα ψηφίστηκαν στη Βουλή, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, και όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup, τρία είναι τα συμπεράσματα:

  1. Δεν υπάρχει οριστική αξιολόγηση.
  2. Η δόση των 7,5 δισ. είναι η μισή σε σχέση με ό,τι είχε προγραμματιστεί.
  3. Δεν υπάρχει λύση για βιωσιμότητα του χρέους.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε γνωστό ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση τη Δευτέρα 30 Μαΐου με την Ανγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο εκδήλωσης του ΕΛΚ στο Λουξεμβούργο.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, η ΝΔ επιμένει στο αίτημα παραίτησης του Πάνου Καμμένου, μετά τη χθεσινή «ομολογία» του για την αντισυνταγματικότητα του ΦΠΑ στα νησιά. «Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο που επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στα ψέματα, στις αυταπάτες και στα αδιέξοδά της. Γι' αυτό ζητάμε να φύγει. Όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ