Παραληρούν οι Βρετανοί: Ο πρίγκιπας Τζορτζ καβάλησε μηχανή [εικόνες] - iefimerida.gr

Παραληρούν οι Βρετανοί: Ο πρίγκιπας Τζορτζ καβάλησε μηχανή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τελευταίες φωτογραφίες του που είχαν κυκλοφορήσει ήταν αυτές με το ρομπάκι του κατά τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Οι τελευταίες εικόνες είναι τραβηγμένες ενώ καβαλά μια μηχανή. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ, που έχει πάρει τα μυαλά των Βρετανών.

Ηταν χθες το μεσημέρι όταν η δούκισσα του Κέμπριτζ έβγαλε βόλτα έξω από το παλάτι τα δυο της παιδιά. Εκεί, στην είσοδο του Κένσιγκτον, υπήρχε μια ομάδα αστυνομικών με τις μηχανές τους, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό τράβηξαν την προσοχή του τρίχρονου πρίγκιπα.

Η Κέιτ με τα παιδιά πλησίασαν και οι τέσσερις αστυνομικοί ανέλαβαν να βάλουν τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου πάνω στη μηχανή και να τοποθετήσουν προσεκτικά τα χέρια του στο τιμόνι, το οποίο ίσα που έφτανε.

Παραληρούν οι Βρετανοί: Ο πρίγκιπας Τζορτζ καβάλησε μηχανή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παραληρούν οι Βρετανοί: Ο πρίγκιπας Τζορτζ καβάλησε μηχανή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι εικόνες του πρίγκιπα Τζορτζ πάνω στη μηχανή θύμισαν στους Βρετανούς μια αντίστοιχη πόζα του θείου του και του πατέρα του, οι οποίοι όταν και εκείνοι ήταν παιδιά απόλαυσαν μια παρόμοια βόλτα με αστυνομική μηχανή.

Παραληρούν οι Βρετανοί: Ο πρίγκιπας Τζορτζ καβάλησε μηχανή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Κέιτ είχε βγει με τα παιδιά έξω από το παλάτι προκειμένου να παρακολουθήσουν την απογείωση του ελικοπτέρου της πριγκίπισσας Αννας. Μόλις το ελικόπτερο εξαφανίστηκε ο πρίγκιπας Τζορτζ ζήτησε να δει τη μηχανή και φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να του το αρνηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ