Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιμπάρμπο – Στην Ελλάδα τον στέλνουν οι Ιταλοί - iefimerida.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιμπάρμπο – Στην Ελλάδα τον στέλνουν οι Ιταλοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρώτο στόχο του Αντρέα Στραματσόνι στο φετινό καλοκαίρι αποτελεί ο Βίκτορ Ιμπάρμπο και όλα δείχνουν πως οι πράσινοι, κατάφεραν να συμφωνήσουν με τον Κολομβιανό επιθετικό ενώ απομένει το τελικό «οκ» της Κάλιαρι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οπως παρουσιάζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, o ο Κολομβιανός συμφώνησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και πλέον απομένει η απόφαση της Κάλιαρι.

Ο Ιμπάρμπο αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποκτήσει τον παίκτη, στην Ιντερ. Ο Ιμπάρμπο, ο οποίος από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ακολουθεί πτωτική πορεία στην καριέρα του, βλέπει την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα ως μια ευκαιρία να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Αυτό πάντως που δεν προσδιορίζει το δημοσίευμα των Ιταλών είναι αν η Κάλιαρι επιθυμεί να δώσει δανεικό τον παίκτη ή να τον πουλήσει στο τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιμπάρμπο – Στην Ελλάδα τον στέλνουν οι Ιταλοί | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ