Αγρια επεισόδια στις Βρυξέλλες -Επεσε αναίσθητος ο διοικητής της αστυνομίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρια επεισόδια στις Βρυξέλλες -Επεσε αναίσθητος ο διοικητής της αστυνομίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριες συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών στο κέντρο των Βρυξελλών, πορεία κατά των μέτρων λιτότητας, οδήγησαν σε σοβαρό τραυματισμό του διοικητή της αστυνομίας, Πίτερ Βαντερσμίσεν.

Σε μια κίνηση, η οποία δεν συνηθίζεται, ο Βαντερσμίσεν, χωρίς προστατευτικά, άρχισε να κινείται κατά των διαδηλωτών, επιχειρώντας να τους απωθήσει με σπρέι πιπεριού.

Οπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο από τους δρόμους των Βρυξελλών, κάποια στιγμή βρίσκεται μόνος του ανάμεσα στους διαδηλωτές, όταν ένας εξ' αυτών τον χτυπά με μπουνιά στο κεφάλι.

Ο διοικητής έπεσε αναίσθητος στο δρόμο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα παραμείνει για τουλάχιστον τρεις ημέρες ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του νεαρού που τον γρονθοκόπησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες διαδήλωση ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ