Η πόζα της επιτυχίας: Ετσι στέκονται Τζολί, JLo και άλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πόζα της επιτυχίας: Ετσι στέκονται Τζολί, JLo και άλλες [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλό το ντύσιμο, το βάψιμο και η σκληρή δουλειά, αλλά ποια είναι η στάση του σώματος που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία;

Έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες δείχνουν πιο δυναμικές όταν υιοθετούν μία πιο ανδρική πόζα.

Η πόζα της επιτυχίας: Ετσι στέκονται Τζολί, JLo και άλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ποια είναι αυτή; Πόδια ελαφρώς ανοιχτά με το ένα λίγο μπροστά από το άλλο και χέρια στη μέση.

Ειδικά η στάση που έχουν τα χέρια σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς όσο περισσότερο χώρο καταλαμβάνουν, τόσο πιο επιβλητική κάνεις την παρουσία σου.

Η πόζα της επιτυχίας: Ετσι στέκονται Τζολί, JLo και άλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, η μελέτη του Κολεγίου της Αγγλίας έδειξε πως μία μικρή αλλαγή στη στάση της γυναίκας μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη γνώμη των συναδέλφων της.

Για να αποδειχθεί πως οι ηγετικές ικανότητες μίας γυναίκας αναδεικνύονται περισσότερο από την πόζα που παίρνει, 1.500 άνδρες και γυναίκες παρακολούθησαν ένα βίντεο, στο οποίο μία ομιλήτρια βγάζει λόγο παίρνοντας διαφορετικές κάθε φορά πόζες. Στη συνέχεια τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν τα πάντα: πόσο ελκυστική είναι, πόσο επαγγελματίας φαίνεται και τι τους ήρθε στο μυαλό μόλις την είδαν στο βήμα.

Η πόζα της επιτυχίας: Ετσι στέκονται Τζολί, JLo και άλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όταν τους ζητήθηκε να διαλέξουν ποια στάση της θα έπαιρναν, οι περισσότεροι συμφώνησαν πως θα προτιμούσαν να στέκονται με ανοιχτά τα πόδια και να κάνουν διάφορα νοήματα με τα χέρια.
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως όσοι προτιμούν τέτοιου είδους στάσεις είναι πιο σίγουροι, πειστικοί, γνώστες του αντικειμένου και εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Ο ερευνητής Richard Newman σε μία ομιλία του για την σωστή στάση του σώματος, ανέφερε πως γενικά τα χέρια και τα πόδια θα πρέπει να μην είναι κολλημένα με τον κορμό. Φυσικά το να καμπουριάζεις απαγορεύεται, ενώ ακόμη και οι ώμοι πρέπει να είναι ανασηκωμένοι.

Η πόζα της επιτυχίας: Ετσι στέκονται Τζολί, JLo και άλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φανταστείτε, λοιπόν, λίγο τα μοντέλα της Victoria's Secret (αλλά όχι τόσο σέξι), καθώς και τις ντίβες της showbiz, όπως την Beyonce, την Julia Roberts και την Angelina Jolie, στο κόκκινο χαλί.

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνα πόζα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ