Παντρεύεται ο πιο δημοφιλής Αγγλος ποδοσφαιριστής -Χωρίς την παρουσία των γονιών του - iefimerida.gr

Παντρεύεται ο πιο δημοφιλής Αγγλος ποδοσφαιριστής -Χωρίς την παρουσία των γονιών του

Πηγή: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέιμι Βάρντι οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία, έγινε ο πιο δημοφιλής Άγγλος παίκτης και σήμερα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς όμως την παρουσία των γονιών του.

Μια ακόμη άγνωστη πτυχή της πολυτάραχης ζωής του Τζέιμι Βάρντι φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο αγγλικός Τύπος. Ο επιθετικός της Λέστερ, ο οποίος μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά στρώματα του ποδοσφαίρου της Αγγλίας, αφού πέρασε από χίλια κύματα, έφτασε στην κορύφωση της καριέρας του ενώ μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένεται να δει τη ζωή του να γίνεται και ταινία στο Χόλιγουντ.

Σήμερα, θα παντρευτεί λοιπόν την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα της μόλις δύο ετών κόρης του, Μπέκι Νίκολσον, η οποία όμως δεν έχει γίνει αποδεκτή από την οικογένειά του. Οπως αναφέρει η Daily Mail, τόσο η μητέρα του όσο και ο πατριός του, δεν έχουν μιλήσει με τον Βάρντι τα τελευταία χρόνια ενώ δεν έχουν δει ούτε μια φορά το εγγόνι τους και παιδί του ποδοσφαιριστή.

Ο πατέρας του παίκτη, παράτησε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν έγκυος στον Βάρντι, τον οποίο μεγάλωσε ο πατριός του. «Με στενοχωρεί που έδωσα ό,τι καλύτερο είχα για περίπου 22 χρόνια και πλέον δεν έχω ούτε μια τυπική επαφή» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Φιλ ενώ η σύζυγός του και μητέρα του Βάρντι, Λίζα ανέφερε και αυτή πως δεν έχει επαφές. «Δεν θα πω ποτέ τίποτα κακό ή καλό για το γιο μου. Δεν με ενδιαφέρει πλέον. Ξυπνάω κάθε πρωί, πηγαίνω στη δουλειά μου, φροντίζω το σπίτι μου και φυσικά δεν θα πάω στο γάμο», σχολίασε.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πηγή του κακού δεν είναι άλλη από τη σύντροφο του Βάρντι. Η Μπέκι Νίκολσον ήταν αυτή που δημιούργησε την απόσταση ανάμεσα στην οικογένεια και τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, αυτός θα είναι ο 3ος γάμος για την Μπέκι, η οποία στο παρελθόν είχε και μια θυελλώδη σχέση με τον Πίτερ Αντρέ.

Ο Βάρντι, ο οποίος θα επιστρέψει άμεσα στην προετοιμασία της Αγγλίας ενόψει Euro και θα απολαύσει τις διακοπές του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Αγγλία στο τουρνουά, έχει αποφύγει τα τελευταία χρόνια να κάνει κάποια δήλωση όσον αφορά τις σχέσεις του με την οικογένειά του, όμως δεν αποκλείεται στην ταινία που θα γυριστεί και θα είναι αφιερωμένη στη ζωή του, να γίνει μια αναφορά και σε αυτό το κομμάτι της πολυτάραχης διαδρομής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ