Νέα εποχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Συμβόλαιο 19 εκατ. ευρώ για τον Ζοσέ Μουρίνιο - iefimerida.gr

Νέα εποχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Συμβόλαιο 19 εκατ. ευρώ για τον Ζοσέ Μουρίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν σχεδόν βέβαιο πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα το απόγευμα αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή η συνεργασία των δύο πλευρών, με την ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος προπονητής εντοπίστηκε χθες να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου, την ίδια ώρα που ο ήταν σε εξέλιξη το κρίσιμο ραντεβού στην πόλη του Μάντσεστερ. Ο μάνατζέρ του Ζορζ Μέντες και οι δικηγόροι του, βρίσκονταν ήδη στα γραφεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού επρόκειτο να συζητηθεί ένα από τα πιο δύσκολα συμβόλαιο στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Μετά από διαβουλεύσεις σχεδόν 6 ωρών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο ήρθαν σε συμφωνία, με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για ετήσιες απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν τα 19 εκατ. ευρώ ενώ οι διαπραγματεύσεις λίγο έλειψε να κολλήσουν στα εμπορικά δικαιώματα του Πορτογάλου.

Τελικά, με την παρέμβαση της Adidas όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η κοινή λύση βρέθηκε και ο Μουρίνιο θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ευελπιστεί πως πλέον βρήκε τον προπονητή που θα αποτινάξει πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» τη μορφή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Μουρίνιο αναμένεται να πάρει μαζί του όλο το επιτελείο με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ενώ άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει ως βοηθός του ο Ράιαν Γκιγκς.

Η πρώτη μεταγραφή

Οπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων συζητήθηκε και το μπάτζετ, το οποίο θα έχει διαθέσιμο ο Μουρίνιο το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να χτίσει την ομάδα που ο ίδιος θέλει.Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι ο πρώτος στόχος της Γιουνάιτεντ και του Πορτογάλου για την επίθεση του συλλόγου ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά με τον Σουηδό, σειρά θα πάρει ο Τζον Στόουνς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ