Τον μαχαίρωσαν για του πάρουν το πορτοφόλι - iefimerida.gr

Τον μαχαίρωσαν για του πάρουν το πορτοφόλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστοι μαχαίρωσαν στο στήθος έναν άνδρα για να του κλέψουν το πορτοφόλι, έξω από την πόρτα του σπιτιού του. Οι κακοποιοί είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους σήμερα το πρωί ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού του στην Πετρούπολη και περίμεναν τη στιγμή που ο άτυχος άνδρας θα έφευγε για να πάει στη δουλειά του.

Στις έξι και μισή λοιπόν δύο ληστές περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας και μόλις είδαν το θύμα τους να βγαίνει του επιτέθηκαν, εκείνος μάλλον αντιστάθηκε και τότε ο ένας από τους αδίστακτους κακοποιούς έβγαλε μαχαίρι και του κάρφωσε στο στήθος. Στη συνέχεια και οι δύο τον ξυλοκόπησαν και μόλις ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος του άρπαξαν το πορτοφόλι και εξαφανίστηκαν.

Γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ